OPS!

Ojj kolla klockan dax att stänga av datan och gå sova :)

Barnmisshandel



I Sverige blir tusentals barn utsatta för våld varje år. I lagen står det att barn inte får utsättas för kroppslig bestraffning eller annan kränkande behandling. Trots det visar olika studier att nästan vart sjunde barn någon gång blivit slaget av en vuxen i hemmet. Det är fan inte okej att slå barn, vilken samvete man får. Vist kan man ha fått en örfin eller ett slag på handen eller kinden när man va lite men vem vill uppleva aga när man är liten. Det ska inte vara jobbigt att vara liten. Har suttit och läst en hel del om barnmisshandel har fällt tårar för det dödar en att barn ska uppleva detta i deras hem.


Back

Nu är jag tbx till bloggen, vissa av er har vist saknat mig :) det e bra det.
Många av er vill att jag lägger upp mer bilder på det jag gör under dagen, då lovar jag er att jag ska lägga upp+ mer bilder från och mer nu :)

-

I know you probably wish you never met me but I just wish you never forget me...


uppdaterning

Förlåt att jag har varit dålig på att skriva dom här dagarna men ja har varit upptagen, i lördags så fyllde en kompis år vi hade så kul drack o skratta, bästa va när kokos killkusin skulle snacka arabiska hahaha, shota ganska mycket fast blev bara lite lulli, kan inte berätta så mycket om lördagen för its a secret. Igår (söndags) så planera ja o nina att vi skulle ut men det blev inte av så jag drog till min morbror satt en stund där sen fick ett samtal av rola jag skulle möta henne och några andra tjejkompisar sen skulle några kompisar plocka upp oss me bil. Vi drog till heron först sen skulle vi bowla men det blev inte heller av så vi drog till rola och hämta vattenpipa och sen åkte o köpte smått o gott sen åkte vi till möllen. Vi satt där och rökte och skratta i typ en timme sen åkte vi hem. Och det är va jag har gjort under helgen, just nu så sitter ja o har skit tråkigt ska ta o skriva ett inlägg till syrran :) hihi



Svar på tal

Anonym om Fråga på!:
VAD HAR hänt med ena ögat.. inget taskigt menat men undrar bara ;)


Svara: Jag har haft tumör i ögat (tumör=cancer) det har en del med det att göra varför jag inte lägger upp bilder på mig, och nej du är inte taskig det e bra att du vågar fråga. Så du fick nu svar på din fråga :)

Gammal favorit :)


Min lilla syster



Min sexiga kurd barn ♥ Har så många minnen med dej, jag har kännt dej mer än 5-6 år, även fast jag är 3-4 år äldren dej så tycker jag att du är så mogen så att man kan tro att du är lika gamal som mig. Vi har gjort så sjuka grejer tillsammans you know what i meen :).Folk blev avundsjuka på oss för vi var så mycket tillsammans. Allt började med att jag skulle flytta till fittja jag hade sån tur som fick bli just din granne. Vi har planerat så mycket tillsammans och då vet du vad jag menar :) du har en skönhet som jag inte har sett på nån du är så otroligt vacker. Din familj ooh var ska jag börja! Älskar alla från den äldst till den yngsta. Din mamma bästa kvinnan, din pappa har bästa humor, asså älskar alla i din familj. Du ska veta att jag alltid kommer finnas för dej oavsätt vad än som händer, du kan alltid komma till mig om du behöver nåt du ska du veta. Jag har ingen riktig syster som är mindre än mig för jag är minst i familjen men jag har tur som har dej som jag kan kalla dej för lilla syster ♥ Älskar Dej ♥// Tog den som jag hade tidigare ♥♥

Frågestunden är över



Sandra
om Fråga på!:
Hur många killkompisar har du? Vilka står dig närmas? Vilka skulle du kunna göra allt för?

Svar: Jag har ganska många killkompisar och det känns så skön för att alla räknar mig som deras lilla syster, hmm dom som står mig närmast som jag kan snacka med om allt det är Gegi, StevenH,  Aram, StevenS, Savio, Wallid. Jag skulle kunna det jag kan göra för dom.


Maria om Fråga på!:
Får du röka vattenpipa av dina föräldrar, om du röker vart gör du det?

Svar: Jaa jag får röka, brukar även sitta me pappa och röker men för det mesta me mina systrar, brukar sitta i köket eller balkongen om jag gör hemma eller så brukar jag göra ute.


Anonym om Fråga på!:

Hur nära vän är du med rola, elisabet och nilgun?
grym blogg, du är stark tjejen! forsätt blogga.

Svar: Jag är jätte bra vän med rola, hon är som min syster jag skulle kunna göra allt för henne. Elisabet står jag också nära för hon går i min klas, vi umgås bara i skolan inte på fridtiden. Nilgun går också men vi brukar umgås efter skolan för både hon och jag bor i fittja.



Anonym om Fråga på!:
Det verkar som om du är kär eller älskar en kille?
Vilka affärer köper du dina kläder ifrån?
Svar: Det finns en som jag gillar, men jag älskar inte han för det är inget mellan oss, jag kanske e små kär who knoow. Jag brukar köpa mina kläder från Gina Tricot, Bikbok, H&M, Lindex.


jessi bchar om Fråga på!:
Vad fick dig att börja blogga?
Vem är dina närmaste vänner?
Vem hatar du mest?

Svar: Allt börja me att några av vännerna hade sen fixa jag också men det va bara för alla hade, men nu är det inte så, mina närmaste vänner är Rola, Ninorta, Betul det är dom som jag oftast är med sen finns det ju andra vänner men dom är inne nära till mig.


betul om Fråga på!:
Älskar din blogg och därför vill ja utrycka några frågor ja har till underbara du. Hur många killar haru haft? vae de värsta du gjort i ditt liv? 5närmaste vänner? kan du skriva va du känner för mig? <3 puss askim!

Svar: Hur många killar jag har haft tar jag inte upp här. Det värsta i mitt liv är hmm jag kommer inte på =/  har aldrig gjort något som jag ångrar mig över, men om det är nåt som jag ångrar över så är det att jag har provat röka. Fem närmaste vänner, räknas killkompis? I såna fall då väljer jag Rola Ninorta Betul Nilgun Gegi (killkompis). Det är klart jag kan skriva va jag känner för dig men för att du ska veta att du är speciell så ska du få en egen inlägg


Fråga på!


TACK BETUL

Tack så mycket betul, du underlätta det lite för mig nu, behöver inte förstöra sladden mer och slipper höra stephani säga SLUTA TA SLADDEN DU FÖRSTÖR DEN FATTAR DU INTE!

OLAGLIGT SNYGG!!? ♥♥♥


Döör man inte?? :D haha

Jag fattar inte

Asså jag fattar inte vad det är med vissa, dom ska alltid sätta kommentar på allt och allting fan. Om man är syrian så får man inte gilla assyriska eller kunna språket för det är eeek! eller om man e assyr o gillar syrianska så är det fel :S asså wtf. Vi är ett och samma folk. Det är fritt land jag gillar det jag vill jag ska inte behöva följa era fucking spår. Jag hejar på både syrianska & assyriska. Och så är det bara o punkt slut!

Miss you bebii, ingen kan ta din plats hos mig. Ska visa dej att jag är en bra tjej, kan inte förklar med ord hur underbar du är ♥♥


Godmorgooon

Tjeena blogg läsare, just nu så har jag skiit tråkigt väntar på att klockan ska rulla. Ska senare byta om och dra till centrum för att möta upp tjejerna, för vi ska dra på matchen. Igår så sov jag sådär, jag väntade på ett sms o jag fick både sms o samtal på kvällen :) ♥, tror ja ka börja fixa mig o så. Men vi hörs senare :)

Puss&Kram från mig till er alla


Sovdags eller?

Tror jag ska ta och stänga av min data för ska sova en stund, väntar på ett samtal eller sms senare. Kommer inte skriva mer idag tror jag. Om jag hinner lämna imorn ett inlägg innan jag drar till matchen så ska ja göra det annars tar jag det när jag kommer hem imorn.


Godnatt mina älsklingar ♥


Bara du och ingen annan ♥♥

Rubriken talar ♥♥♥

-

Boy, you are my all.


Tja tja

Tjena underbara läsare, jag drog som sagt till skärholmen och jag lyckades få med mig två shorts och två linnen från Bik Bok fick två armband på köpet, sen gick vi runt sen drog hem messa lite me sötnosen, asså shiit va som hände :O, bästa dagen i mitt liv var det för jag såg dej framför mig helt plötsligt ♥, anyway gick hem och byte om o så sen drog jag o syrran till kusin. Var där ett par timmar sen drog hem. Sitter just nu o gör ingenting :)

Vi hörs sen, puss & kram

Mot skärholmen

Ska dra nu till skärholmen med syrran och kollar runt lite hoppas jag hitta nåt :)
Ciaaao vi hörs senare ♥


-

I make my own rules
It
's my blog if you do not like it you can go


Sommarlååtar

Har hittat på youtube så sköna sommarlåtar som jag ska ladda ner, pumpa musiken på sommaren. Tyvär så tänker jag inte lägga upp någon av dom låtarna för att jag vet att andra tar mina låtar, FIND YOUR OWN MUSIC!



Me and you ♥

No one can come between us ♥


Va sötaa :)



Vad tror du dom pratar om?

-

Kärlek är mellan två personer,inte mellan tusen stycken.



Godnatt ♥


-

I hope, I wish it will alweys be us two together  ♥


RSS 2.0