KISSIES

Nu ska jag säga till er varför jag hatar kissie.

1. Fake ögonfransar
2. Fake bröst
3. Fake läppar
4. Fake hår

Allt som hon har är fake. 
Hon säger att hon inte handlar på h&m och ginatricot men änd så gör hon det :S
Om hon har köpt nåt för t.ex 500 då lägger hon till en 0 för att det ska bli 5000. Liksom man e inte dum i huvudet.


Shoppat Shoppat Shoppat

Idag var jag i stan me syrran, var och köpte lite kläder till turkiet resan. Asså det va propp fullt med folk i varje affär. Det var nästa rea överallt. Jag köpte två kjolar och ett linne och en baseball jacka från gina, sen så köpte jag ett t-shirt och skor från h&m köpte även samma t-shirt till mami . Fanns inte allt som jag ville ha men det fick duga idag. Kom hem och käka mamma provade t-shirten den passade henne perfekt. Jag måste hinna köpa en laddare till min kamera innan jag åker. Imorn så har jag två tider som jag måste gå på. En för tandläkar och den andra är hos socialen. Syrran vill dra till flottsbro får se hur det blir. Kommer nog gå själv efter jag är klar me tiderna. Juuuste igår så var jag hos min farbror me mina systrar för dom reser idag till libanon, efter att vi hade kommit hem så byte jag om till mjukis och gick ut me anneli och steffi. Vi stack ner till ängen, sen så visa ja dom att det fanns utomhusgym. Hahaha asså vi hade så kuult. Mer än det kan jag inte säga. Nu ska jag dra, ska kolla vem som vill ut. 

Puss&Kram från mej till er alla

Till Lilooo

Lili ja tog bort inlägget ;)

Svar -

Anonym om Fixish mej sen drar jag till jobbet.:
jättebra blogg =)
vilket datum ska du åka till turkiet´?

Jag åker till turkiet den 5 juli :)

Aria om Fixish mej sen drar jag till jobbet.:
En kommentar på hela bloggen :-p du mste göra reklam xd

Ha kurd barn va vill du att jag ska skriva om??


Fixish mej sen drar jag till jobbet.

Rubriken talar.

Måste köpa!!

Linnen, underkläder, shorts/kjol, laddare till min kamera, leggins, klänning, hmm kommer inte på nåt mer just nu...

Lista på det som jag har köpt under veckan

Bikini, Bikini, Kjol, Klänning, Mascara, Ögonbryns penna, Linsvätska

Sorry.

Förlåt för en sån dålig uppdatering, ska försöka att bättra mej. Har haft så mycket att göra så har inte hunnit blogga. Kan skriva lite kort om vad jag har gjort dom här dagarna.
Fredag: Så var jag på fest med nina och junior. Nina kom till mej vid halv 9 vi fixa oss sen drog vi. Vi kom fram till kyrkan men nina ville inte in än så vi drog mot centrum för att köpa något att små äta. Vi tog tåget mot norsborg men sen så märkte jag att vi kommer inte kunna komma in sen för vi hade inte busskort me oss så vi fick åka tbx. Sen så gick vi och köpte lite godis och rulla ner mot festen. Dansa nästan hela kvällen. Det va helt okej faktiskt längtar till att dom gör det igen :) haha. Iaf så va festen slut ungefär halv två men ville inte hem HAHA. Väntade me nina tills hennes pappa kom och hämta henne sen drog jag hem. Kom hemma alla var typ vakna så ja va uppe till halv 4 sen somna ja i min säng me allt smink och skit på. Och det var min fredag.
Lördag: Åkte till stan me syrran köpte lite grejer inför resan till turkiet :) läängtar. Köpte en ny bikini har nu två nya det får räka för jag har flera. Sen så köpte ja en kjol och en klänning.
Söndag: Var me nina nästan hela dagen :)
Måndag: Var i stan me rola idag, var och köpte en ny mascara, och köpte lindsvätska till syrran :). Sen så åkte vi till slussen tog me rola till syrrans underkläds butik. Syrran hjälpte henne, så till slut valde hon en som lili har och den va snygg :). Sen så kom ja hem hade så f*cking ont i magen och ryggen för ja hade f*cking mens värk, och neej jag skäms inte för att säga det för det e så vanligt bland oss tjejer.
Försökte göra det så kort som möjligt.
BJUDER PÅ DEN HÄR BILDEN
Jag&Junior i flottsbro bryggan :)♥

På väg till fest.

Ska dra till fest om typ 10 minuter, hinner inte blogga mer. Vi hörs imorn eller senare.
Puss&Kram från mej till er alla

Bilder från igår ♥


Va i flottsbro igår, drog en massa bilder men kommer inte lägga upp alla


NINA MIN ÄLSKLING ♥


Junior&Jag ♥


Junior&Nina ♥


Nina kör en emmeli stayle :) haha

Tyvär kan jag inte lägga upp alla bilder så dom här få räcka för er :P haha
Ska dra på fest me nina så det kommer upp bilder imorn eller senare på kvällen.
Syrran ska ha datorn nu så vi hörs senar.

Puss&Kram från mej till er alla ♥


Äta sen ut

Ska gå ner och käka sen sminka mej sen drar jag ut, ska ut med nina och tror det blir en till kompis får se. Idag så var jag hos ögon läkaren dom kolla mitt öga och han sa den är jätte bra och jag är så glad för det. Tackar dag och natt att jag bor i sverige och inte i mitt hemland för där kanske det inte skulle gå lika bra. Jag skriver mer när jag är tillbaka. Vill bara fråga vad vill ni att jag ska blogga om? Några tips skulle vara perfekt :)
Puss&Kram från mej till er alla ♥

Till Josefine ♥

Josefine om Goodnaight!:
Fin blogg du har! :)

Tack tack tjejen :) ♥ ♥

Hatar rubrik!!

Haha ja hatar rubrik för jag vet inte vad jag ska skriva där :P. Idag så har jag inte gjort så mycket blev väckt av pappa som ville att jag skulle gå jobba me syrran så att han skulle kunna gå till kyrkan, såå vist måste ställa upp. Så ja vakna tvätta ansiktet byte om sminka mej snabbt och gick. Jobbade från 10-15 sen tog vi t-banan. Var hemma tills jag ruttna till slut så gick jag och plinga hos betul, hon byte om sen kom hon till mej och platta mit afro hår. Sen drog vi ut tog en promenad på regnet. Sen gick vi hem till mej och hämta en sak sen drog vi ut igen vi satt inne i ett hus typ. Satt och snacka om allt sen drog vi hem. Och nu sitter jag här har skiit tråkigt. Ska dra nu jag bloggar senare.

Puss&Kram från mej till er alla

Så jävla sköön dag i dag :) <3

Tja tja bloggen vet att jag inte har skrivit något, det är för jag inte har varit hemma hela dagen. Idag så vakna jag klockan åtta på morgonen sen somna jag två timmar till. Vakna byte om packade badkläder och sånt. Sen rulla ja upp mot centrum möte nina och junior (nina bara du fattar) any way gick o köpte kol till vp sen tog vi tåget till t-centralen och byte till skanstull. Var och bada där, det va så jävlaa kuult. Nina den där negern hahaha du vet va ja menar zeexig. Vi va där till sex sen drog vi till stan en stund sen till fittja. Satt en stund ute sen gick jag me nina och junior vi skulle lämna nina halva vägen hem, tillbaka vägen snackade ja och junior en hel del. Sen drog han till assyriska förening och jag rulla upp mot centrum för att träffa rola, vi var ute typ en två timmar sen gick vi hem. Och det va min dag, hoppas ni alla har haft en lika underbar dag som mej. Ska dra.
Puss&Kram från mej till er alla ♥

Who is it??

Du vet vem ja e ;) om Sommarloov!! :D <3:
Du ska väll sakna mej :O
Det finns många som jag kommer sakna, vem är det?

Tattoo

Ska göra till sommaren jippii :)

Dagens matcher

Sydafrika vs Mexiko 1-1
Frankrikre vs Uruguay 0-0

Fotboll

Tror ja ska uppdatera vem som vinner
fotbolls matcherna dag för dag.

Sommarloov!! :D <3

Äntligen så är skolan sluut!!! :D jippi fan va skööönt, tror inte ja kommer sakna skolan :) hahah.
Idag så spö regna det, så drf fick vi ha vår skolavslutning i botkyrka hallen. Idag så träffa ja nina i nadi (assyriska förening). Vi satt där inne en stund sen tog vi promenad me junior ner till ängen:P hahaha bara nina fatta. Sen vi gick och satt där utanför en stund sen rulla mot centrum vi vänta på att ninas buss skulle komma, sen gick ja hem. Och nu sitter jag här och tar bort mina naglar och äter cashewnötter mumms :). Jag skriver mer senare.
Puss så länge ♥

Svar till maria

Maria om Bye bye sverige:
Vart ska du resa :) <33
Hare bäääst! :D <3

Ska resa till turkieet om 26 dagar längtar :) ♥
Tack desamma sötiis :) ♥

Eeeoow va fuul.


Hitta en skiit ful bild på Rihanna.




Va fan är det för håår eeeew asså.
Va fan är det där där nere :O

Vem bar den bäst- Fergie eller Kylie?

Vem bar den bäst- Fergie eller Kylie? 
Black Eyed Peas-sångerskan Ferige bar denna sexiga Pucci-klänningen på Grammy Awards i år medan kollegan Kylie Minogue valde att bära sin när hon var ute och festade i London häromveckan! Vilken sångerska tycker du lyckades bäst?


Bye bye sverige

Reser om 28 dagar jeeahoo ♥






Min vecka

Från lördag till nu =)


Lördag: Syrrans förlovning
Söndag: Jobbade hos pappa
Måndag: Läger med klassen
Tisdag: Läger med klassen
Onsdag: Chilla hemma bara
Torsdag: Syrrans student
Fredag: Stan me rola sen i fittja festivalen me nina och rola ♥

 

Bilder kommer så snabbt jag kan


RSS 2.0