Viktoria Beckham <33

Har hittat en fin bild på Vikroria Beckham där hon har kort hår, eller hon har ju haft det ett tag. Men det är så snyggt vill oxå ha såå. Ja har oxå kort hår men tycker hennnes är finare =)♥



Klassisk look med snyggt skärp


Vem var hetast på Kids Choice Awards tycker du?

Vem var hetast på Kids Choice Awards?

                                                   Rihanna

Tyra Banks

                                                    Tyra Banks

Taylor Lautner - känd från Twilight!

                               Taylor Lautner - känd från Twilight

Mel B, aka Melanie Brown

                                           Mel B - Melenie Brown

Katy Perry

                                                  Katy Perry


Vem tycker du va hetast ?
Själv så tycker ja Katy Perry, liksom kolla skoorna hallååa =D me love her shoes ♥

Vem bar den bäst?

Vem bar den bäst?

Vem av de två dansande divorna tycker du bar klänningen bäst?
Beyonce eller Teese?


LC VS Lo - vilken bästis lyckades bäst?

Vem bar den bäst tycker du ?
Lauren Conrad eller Lauren Bosworth

Tänker.....

Hmm.....Nu har ja tänkt länge på min blogg. Jag ska börja lägga upp bild på artister som bar bäst ett "plagg" och skvaller m.m. Så då kommer ja ibland uppdatera bloggen kanska ofta och ibland inte. Det va det ja ville säga till er.

Puss & Kram vi hörs senare

Diggar hur de dansar =D

Du bara måste kolla hur dom dansar =)



Ricky Martin

Den världskända sångaren Ricky Martin har kommit ut som homosexuell på sin hemsida.
Bjuder på en bra låt som han har gjort


Svar.

Sanna om Ska gå sova nu <3:

Hejsan sötnos!
Haft en bra dag?
Pussen!

Heej min blogg läsare ♥
Ja jag har haft en bra dag, har varit på min prao. Började egentligen 10 men gick ditt lite efter 11 för ja hade ont i ögat på morgonen. Hur har din dag varit?
Jag har läst din blogg, och ja tycker att den är bra så tummen upp :)
Om du har fler frågor så är det bara att fråga :) ♥
Puss & Kram från mej ♥♥


Ska gå sova nu <3

Som sagt betul kom juh till mej o vi gjorde som vanligt ** ensama. Sen kom steffi en stund o satt me oss sen gick hon ut me en kompis. Vi satt iaf kvar och snacka o så. Sen gick betul hem o ja gick o fixa mej lite skulle träffa en kompis sen blev det aldrig av. Så ja kom hem o kolla på ballar av stål som e ass rolig. Ska gå sova nu, men först ska jag bara kolla den delen me en jobbig djävul för ja missade sen ska ja gå sova.
Puss vi hörs imorgon

Hallååsh

Sitter här har skit tråkigt, väntar på en åsna ska vakna sen ska vi ut.
Igår så gjorde jag inget speciellt va hemma sen gick ja till jobbet vid fem och åkte hem vid åtta typ. Steffi kom me lucas till jobbet, sen tog ja me han hem. ja hämta upp ett paket till natta. Sen gick vi hem.
I fredag så va ja i heron me rola o nille. Jag blev lite irriterad. Men men. Kan inte berätta varför.
Jag ska ut nu betul har kommit till mej får se va vi ska göra.
Puss så länge ♥

Shulululu ever one :)

Kom hem för lite mer än en timme. Har precis ätit glass, ska nu gå dra bilder på mina solglasögon och min keps.

Puss så länge

Min hals =(

Tjenare mina älskade läsare ♥
Idag så gick ja inte till min prao hade skit ont i minaq hals mandlar ( stavning?) så ja gick inte. Ringde till skolan och sa att jag va sjuk sedan ringde jag till jobbet men det va fel nummer som de har på deras hemsida -.-, jag frågade naffe om saifs nr ja fick den sen ringde ja till han och sa att han skulle säga till chefen att jag är sjuk. Sedan har jag inte gjort nåt. Nu sitter ja här i mitt rum väntar på att syrran ska platta håret. Syrran och ja och mamma ska dra till södertäljes kyrka. Man ska få nån slags tråd i vitt och rött. Kan lägga upp en bild på den och även bild på solglasögonen och kepsen när ja e tbx.

Puss så länge ♥


God Natt <3

Ska gå sova nu, kan ladda upp bilderna som jag sa om i förra inlägget på morgonen eller när jag kommer tbx från prao.
God natt min älskade läsare ♥

Förlåt

Förlåt för en dålig uppdatering. Jag har varit ganska upptagen. Kan berätta sen söndags för innan så kommer jag inte ihåg. Minnes förlust.

Söndag: Så jobbade ja i pappas jobb me anneli. Pappa kom vid 1-2 sen drog jag o anneli hem, jag skulle hämta lite grejer hemifrån sen drog vi till slussen. Ja behövde en byxa en ja hitta ingen som jag tyckte va fin. Jag hatar byxor som har en lång dragkedja. Any wayl ja hitta ingen förut att ja köpte solglasögon. Kan ladda senare upp en bild på dom. Efter att vi va i slussen så åkte vi till t-centralen. Vi gick till 2 gina me hitta inget där heller så vi gick runt men hitta inget -.- sen så drog vi till City Terminalen till syrrans jobb. Vänta på henne i en timme sen drog vi till bredäng för att ta bilen hem. Sen gick vi hem o käka i heron, va där en stund sen drog vi hem.
Måndag: Började min prao. Det va helt okej vi fick lära oss lite grejer. Kommer inte ihåg så mkt så ja skriver inte va ja gjorde på måndag.
Tisdag: Slutade prao vid 14-tiden sen sa bjöd chefen på bowling o lite andra spel. Sen drog ja till heron för att köpa en New York keps, kan ladda upp senare en bild på den. Träffade även en kompis där sen drog ja hem efter det.
Onsdag: Vakna vid 8 tiden börja fixa mej o sånt sen gick ja o syrran ut tsm ja skulle ta bussen o hon t-banan. Jag vänta o vänta den men bussen kom aldrig. Sen såg ja saif han ba bussen kom inte, ja blev fett arg för ja hade väntat länge. Any way till slut så kom vi fram. Vi fick städa lite köket idag. Patricia ocj jenny kom till oss. Dom satt en stund sen gick dom. Dom praoar i amazon så det är inte så längt ifrån. Ja slutade vid 3 tiden så ja vänta en halv timme på syrran vi skulle kolla lite efter grejer från Media Markt. Sen tog vi bussen till ikea o köpte lite grejer sen åkte vi hem. Senare så drog ja ut me bettan o gjorde vp och snackade lite o så. Kollade me soso om hon ville komma me hon hade ont i magen. Sen kom en kompis en stund sen drog. så vi satt kvar en stund. Hade skit kult drog bilder o så men får inte lägga in dom. Kan kolla om ja har bara på mej =) <3.
Och så var hela min dag. Skriver lite mer senare.
Puss så länge ♥

Lite frågor :) <3

Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
Jaha en ny dag idag.

♦ Hur mycket kontanter har du på dig?
Allt finns på mobilen.

♦ Gillar du någon särskild extra mycket just nu?
Nej.

♦ Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Paulina.

♦ Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
Bring i't agin

Ett ljust eller mörkt rum?
Ett ljust.

Vad gjorde du vid midnatt?
Hmm... Sattvid datan.

Vad står det på ditt senaste mottagna sms?
Är hos en kompis <3

Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
I don't know :P

Vilket uttryck använder du mest?
"Jag vet inte" hahaha ♥

♦ Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Valentina ♥♥

♦ Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
Pälsen på min goose jacka.

♦ Vilken ålder har varit bäst hittills?
De åren man var lite då inget var jobbigt.

♦ Dina värsta fienden?
Finns många men som inte är värda att skriva deras namn här.

♦ Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
Bild på någon som har ritat en kille o tjej som pussas :) me love the picture ♥

♦ Vad var det senaste du sa till någon?
Snart jag säger till när jag är hungri :)

♦ Senaste låten du lyssnade på?
Close to yo


Fula fisken.

Jag hitta bilder på kissies som jag har tänkt visa er som ni kanske har sett.
Liksom ni kommer märka hur ful hon är. 


Fuuul


Va är det för minn :S


Kolla ansiktet o kolla handen, fan va fult


Fyfaan är det verkligen jag som luktar så mycket bajs?



Oh nej jag måste bajsa.. det går inteeee..



Vilse

Kom hem för typ två timmar sen. Jag tåg tåget till masmo, möte * därifrån promenera vi till flottsbro, eller det va det vi skulle gör men vilket vi inte gjorde. Vi skulle genom skogen. Och gissa vad ???  Vi blev vilse i mer än 1 timme. Asså båda två orkade inte gå mer. Det kändes som om vi gick i en cirkel. Vi såg en kvinna me sin hund, hunder springer i från kvinna. Asså det va flera flera meter mellan dom. * tror att hon va full. Efter en och en halv timme hitta vi en väg ut. Men gissa vad igen ??? Vi var vid bilvägen mot huddinge (flemingsberg). Sen kom vi till slut till husen i masmo, vi ville in i en port för att värma oss för vi kunde inte gå mer. Vi va i en port sen kommer en som bor där, hon va skit otrevlig vi fick inte vara där hon ba : OM NI INTE GÅR UT SÅ KOMMER JAG RINGA POLISEN :S Liksom fett synd. Det va min dag iaf, imorn vet jag inte vad jag ska göra, får se till senare ska planera :) Jag ska dra till morbror nu.

Puss så länge skriver när jag är hemma ♥

Tja Tja blooggen :p haha

Tjena alla, igår så skrev jag inget för jag satt knappt vid datan. Va i Fryshuset me klassen och andra klassen. Vi skulle träffa borg där för typ "lära känna dom" eftersom 6-8 tror jag att det e ska flytta till borg. Men vi lärde bara känna 8:orna. Träffade Salma och Meli där. Va i fryshuset till fyra sen åkte vi hem me buss (Botkyrka bussen). Jag messa syrran på vägen för att kolla om vi skulle dra till heron hon sa vi får se. Jag lyssna på musik från mobilen hela vägen så jag märkte inte hur långt tid det tåg tills vi var i skolan igen. Jag och nille promenera till hallunda o snacka o så sen tog vi t-banan hem. Jag kom hem vilade o så va ganska trött. Sen messa ja igen min syrra oich hon sa aa så jag fixa mej o så sen satt ja vid datan lite. Syrran var i tumba me hanna. Vid sju tiden möte jag dom, tog t-banan mot norborg gick ner i alby, vi väntade på martin och hans kusse sen drog vi till skärholmen för att ta bussen mot heron. Asså va syrran och martin gjorde me chaffören hahahaha idijuter ♥
Soso ba till chaffören kan du köra mej till heron city, kvinnan som körde hon ba nej jag ska åka dit. Sen syrran ger sin buss kort till martin sen kvinnan ba ska ni åka me samma buss kort :S, martin ba aa o gick in. HAHAHAHA. Asså sjuka hela gänget. Alla bara gick in. Vi bowla när vi va där, ja soso hanna martin. Vi kom hem vid halv ett tiden. Jag måste dra nu ska möta en kompis i centrum sen ska vi promenera sen vet jag inte.

Puss så länge jag skriver när jag e tbx

Väntar på ett sms.

Väntar på sms från syrran. Hon är i tumba med hanna. Ska möta dom i fitjja centrum. Sen ska vi till alby för att möta martin och hans kompis. Sen ska vi till heron. Så jag hinner inte skriva nåt nu. Jag skriver när jag e tbx.

Puss så länge ♥

Mot jobbet.

Ska till jobbet pappa behöver hjälp. Får ladda upp bilder när jag e tbx från jobbet.

Puss så länge ♥

Förlåt

Förlåt att jag inte har skrivit nåt på mer än en vecka. Har bara inte varit på humör och inte orkat skriva nåt. Men nu har jag massor att skriva om så det e juh bra :).

Igår så åkte vi klassen till ett museum, det va så tråkigt. Vi fick ett papper som vi skulle skriva på. Vi skulle välja en tavla (bild) som vi skulle skriva om. Any Way när vi var klara så drag visa till t-centralen för att käka. Jag o nille drog till donken. Vi käkade o så då ringde syrran o fråga om  jag vill komma till hennes jobb. Så självklart ville jag dit. Så jag vänta med nilgun nere tills hennes tåg mot norsborg skulle komma o jag fortsatte mot City Terminalen. Syrran va sugen på choklad så jag köpte plopp så gick in en snabbis i pressbyrån. Any way va där till 18 tiden sen tog vi bussen till Fridehemsplan. Vi gick runt lite sen drog vi hem. Och det var min dag.


Idag har jag inte gått till skolan hade ont i magen på morgonen så jag gick inte. Har inte gjort nåt till nu. Ligger i sängen med lucas han försöker att sova. Han säger att han e trött så gullungen e bredvid mej.

Jag laddar upp några bilder från igår i museumet.

Puss så länge

RSS 2.0