God natt.

Ska gå sova nu. Goodnight to all of you who are still awake.
Puss.

=/

Tyvär så går det inte att ladda upp bilder på Erik och Calle som e oxå med på idol så jag ska försöka göra det imorn. Laddar upp lite mer bilder imorn.
Puss.

Idol 30/10- 09


Programledare: Peter Jihde Idol 2009



Eddie. Jag tycker han e söt =).



Mariette. Hon e helt okej.



Tova. Söt kläning på sig.



Reza. Hon har en så fin röst.



Erika. Tyvär hon åkte ut.



RABIH. Guud vad fin bild jag fick på han =).
Hoppas han vinner om inte annars Reza eller Eddie.
Annars om ingen av dom vinner kommer jag inte kolla på idol and that's it.


Träffade alla från Idol.

Som sagt så träffade jag alla i idol idag med syrran. Tyvär förståg jag fel så det va inte live grejen men det va repetion innan dom börjar kl 20.00. Tog en massa bilder på alla. Gissa vad vi från MinStoraDag fick göra =D. Vi fick ta bild med alla. Programledaren ba: Ingen får komma upp på scenen och ta bilder elr attografer. Så jag tackar er men helt plötsligt sa han men MinStoraDag får komma upp och ta bilder. Jag ba ooooh jaaa. Blev skit glad. Alla gav värsta blickarna på oss. Haha dom blev fett avundsjuka. Anyway vi skyndade oss och tog bilder. Ska ladda upp bilder på alla som sjöng och på minStoraDag gruppen.
Puss så länge.


På väg ut.

Igår så skulle jag till stan med det blev aldrig av. Blev lite sur men anyway ska gå till farsa och hämta lite godis o lite annat gott. Idag ska jag på Idol me syrran. Det ligger ända i Nacka så taxi:n kommer 14.50 och hämtar oss. Ska vara där ungefär 3 timmar vad jag förstog. Men ska byta om och gå sen så jag skriver när jag kommer tbx en snabb inlägge innan jag går.
Puss så länge.

På väg ut.

Sitter i syrrans rum. Hon håller på att fixa sig. Vi ska åka till stan och käka i mongoliska. Tyvär så hinner jag inte ladda upp bilden på nötterna som jag jag sa förut så jag får göra det när jag kommer tbx. Iaf har inte gjort så mycke idag skulle egentligen ut med betul. Men det blev inte =/. Anyway ska gå fixa mig lite sen ska vi dra.
Puss så länge.

Orkar inte med blogg ibland =/.

Som sagt jag orkar inte ibland med blogg. Men ska försöka skriva minst en inlägg om dan. Iaf igår fick jag ett samtal på morgonen från sjukhuset ( Lektarapin). Fick 2 biljetter till idol. Ska ditt från kl 14 på fredag imorn asså. Ska kolla först när dom förbereder sen ere juh som ni vet LIVE. Blev så glaad. Efter det så åkte jag me morsan till S-tälje va där några timmar. Kom hem vid 18 tiden. Senare så frågade syrran om jag ville följa med och köpa glass. Självklart ville jag det =). Va så sugen på nötter oxå så vi gick o köpte. Det va min dag iaf =) hehe. Juuste jag var så utråckad igår efter jag hade ätit nötter. Så jag gjorde en sak med nötterna sedan drog bild på det ska ladda upp den så får ni se i nästa inlägge =).
Puss så länge.


Orkar bara inte.

Heejj, har bara inte orkat skriva något dom här dagarna. Ska försöka vara bättre från och med imorgon. Jag hade så mycke läxor att plugga så jag satt aldrig vid datan. Har inte så mycke att berätta om så jag ska dra. Jag KANSKE skriver senare vi får se.
Puss.

Nu måste jag sova.

God natt alla och sov gott.




Fredag imorn.

Onsdag: Inget speciellt. Skolan, hemma och plugga.

Torsdag: Skolan, hemma. Plugga i nästan 6 och en halv timme. Renskrev ett papper på svenska. Har om kristendomen i so så satt o skrev 3 och en halv sidor. (Liten bok). Medans jag plugga så drack jag fanta exotiska och käka Alhgrens bilar. Jag hade egentligen en musik uppgift att skriva om någon artist. Jag gjorde inte den. Blev för många grejer att göra. Mina läxor: Hemspråk, So, No, Misik, Svenska. Sen vet jag inte om jag har glömt nån. Nu så ligger jag i min säng är inte så trött men ska försöka sova för jag MÅSTE vakna sju på morgonen. Gud vad veckan har gått snabbt. Jag ska gå lägga mej nu. Godd natt och sov gott.
Puss.



Skolan.

Heejj, sitter i skolan (datasalen) ska skriva om någon artist men orkar verkligen inte. Ska göra den ist när jag kommer hem. Slutar vid 3 tiden tror jag fast kommer säkert sitta kvar en stund. Jag skriver mer när jag kommer hem. Så vi hörs alla.
Puss.

Ont i huvudet.

Kom hem för en timme sedan. Allt gick bra, men har skit ont i huvudet. "Maskinen" gjorde mig dum asså. Det låter så mkt från den. Alla möjliga irriterade ljud hörde jag. Iaf sitter och har tråkigt. Ska byta om till mjukis, sen gå läsa nån tidning. Sen får jag se om jag somnar. Så jag kommer inte skriva mer för idag. God natt till er alla som ska gå sova. Sov gott och dröm söt.

Puss.


Canada Goose elr Fjällräven ?

Vilken av dom föredrar du ?




Shulelulu.

Heejj, skolan har varit okej. På vägen hem så promenerade jag o nille till hallunda för att ta t-banan hem. Pratade hela vägen. Det va is kallt ute fast jag hade min fjällis. Har precis käkat tacos. Mumms. Och nu ska jag lägga mej en stund. Ska till sjukhuset sju asså 19.00 . Ska göra magnetkamera. Så jag skriver när jag kommer tbx .
Puss.



Shulelulu.

Heej sötisar.
Idag så va allt lungt i skolan. Just det jag nänmner ingen. Men dagens "folk" får så mycke luft. Gillar inte såna typer =/. Iaf. En sak till som hände i skolan. Min vänstra arm den va heeelt klottrad me personers namn. F*N att jag inte tog bild på den. Man kunde tro att dom inte hitta papper att skriva på hahaha. Kom hem käka mammas mat. Mumms. Sen så gick jag och sov någon timme. och nu sitter jag här. Har gjort mina naglar. Gjorde röd/ Silver / Rosa. Det blev bra men jag laddar tyvär inte upp bilder. Kan göra det nästa gång. Ska plugga lite nu vi hörs sen.
Puss.


Orkar bara inte.

Har bara inte orkat skriva nåt sen torsdags. Vaknade runt 9 tiden för jag skulle me syrran o mamma till kyrkan. Byte om sminka mej snabbt och gick. Va i kyrkan kanske 2 timmar efter det så åkte vi till min morbror och åt där=) mumms. Iaf va där sen sen åkte vi mamma till bredäng och nu e jag här. Ska gå ner och hjälpa syrran hon håller på att göra äppelpaj. Me Looove <3 =). Puss.
                                      

Dagens Ungdomar/Lärare/Föräldrar

Tisdag:  Bråka med en kille i skolan han säger att jag inte jag har hår. Men jag har kort. Man behöver inte ha långt hår för att räknas som en tjej, sen efter det det va äppel krig i skolan. HAHAHA om man tittade upp man såg flygande äpplen. Asså gud va smutsig skolan blev. Smutsig o smutsig den e redan det. Sen stannade jag kvar lite i skolan. Kom hem gick o sov nån timma. Vakna käkade titta på ugly betty (stavning). Sen va ja så trött o hade ont i ögat att jag gick o la mej.

Onsdag:  Hade elevensval sista lektionen. Jag hade en kniv sen ja la den i min ficka sen en lärare ba ge mej den ja ba nej jag ska ha den i MIN ficka sen hon gick ut. Vi börja tjafsa sen jag vet inte vad som hände orkar inte tänka sen hon filma mej jag slog henne i armen så hon skulle tappa sin mobil. Jag har haft 7 ggr av den lektionen sen vi börja skolan. Jag har aldrig varit me i den varje gång hon hittar på en ursäkt så ja blir utkastad. Jävla kärring ja svär jag fick värsta dampen. Dom behandlar oss som idioter. UUUFT HAR STÖRSTA HUVUD VÄRKEN. Sen det va ett annat bråk oxo min kompis hon hade bråkat me en tjej sen hon hämtar sina föräldrar sen mitt knass barn ba du kan inte säga så här jag vet inte vad sen mamman börjar slå knass barnet. Om mitt knass barn hade fått kniven i ryggen hon skulle få se vad alla skulle göra me henne. Jag har ALDRIG i mitt liv sett så OMOGNA föräldrar som dom. Ska gå sova en stund bloggar senare om inte jag har fortfarande ont i huvudet.

Skärholmen.

Tjenare, kom för en stund från skäris (skärholmen). Gick med min storesyster, skulle egentligen ditt me min andra storesyrra men det blev inte. Iaf så skulle jag gå kolla på nit handskar och en leopard bälte. Köpte bältet men handskarna va slut =(. Syrran ska kolla imorn i stan när hon ändå e där. Sen köpte jag ett poker spel från Åhlens (Texas Hold'em och 46 andra pokerspel). Kom hem o nu sitter jag här ska gå ner o dricka nåt e så himla törstig. Bloggar senare.
Puss.


*Arg*

heej, jag skulle precis skriva klart mitt inlägge så raderades allt. Får ta o skriva om allt.
Idag så vakna jag runt halv åtta. Hade bokat igår taxi till idag 8,45. Hade tid hos doktorn i St:Eriks Ögon Mottagning. Doktorn kolla på mitt öga. Efter en stund svimmade jag bara helt plötsligt. Allt blev svart. Jag svimmade i 1 eller 2 minuter. Jag har inte svimmat på 6 år. Jag brukade svimma förut men inte längre jag vet inte varför det blev så. Vakna upp såg 4 doktorer runt mej. Jag blev rädd. Ska erkänna en sak, jag grät (A). Ungefär 10 minuter efter jag hade vaknat kändes det som inget hade hänt. När vi va klara åkte vi direkt hemme. Skulle egentligen till skolan men mamma sa stanna hemma idag ist så det inte händer dej nåt. Så jag stanna hemma. Kom hem tittade på våra bästa år. Ni som älskar våra bästa år som mej kan kolla på deras hemsida Days.nu , efter det så sov jag i ungefär 2 timmar. Och nu så sitter jag vid data. Nu orkar jag inte skriva om nåt mer. Skriver lite senare.
Puss.

På väg ut.

Hej, idag vakna jag runt 11 tiden. Mamma kom in i rummet för att kolla om jag var vaken. Gick ner och käka frukos. Frukos o frukos åt mammas mat som hon hade lagat. Nu sitter jag här e på väg ut. Ska till min kusin i norsborg med min syrra. Så jag bloggar lite senare när jag kommer tbx.
Puss.

Ingen turkiet det här året.

Kom på en sak, resan till turkit på höstlovet kommer inte bli =(. Det är fullbokat, typiskt när det e nåt man vill verkligen ha det finns inte sen när man inte vill ha det finns fullt av det. Aja får ta det nästa lov som kommer att komma. Men det kommer inte bli jullovet iaf. Är trött ska sova en stund sen vakna o kolla om syrran är fortfarande nerre. Annars fortsätter jag att sova.
Puss.


Little African Girl

Har hittat en bild på en afrikansk liten flicka. Asså gud va söt man kan få vara.




Är hon inte söt, vad tycker ni ?

Har bara inte orkat.

Heejj, har bara inte orkat skriva. Idag har jag varit inte gjort så mycke. Var hos min kusin i några timmar. Kom hem satt en stund vid datan sen gick jag och duscha. Duscha klart tog på mej och nu sitter jag här. Har skit tråkigt. Ska kolla runt lite på hemsidor och bloggar lite senare.
Puss.

RSS 2.0