Svar-

Ni som frågade vart ifrån ja har köpt min bikini och linne är ifrån så ska ja säga det.
Bikinin är från Gina Tricot och linnet är från H&M

shulululu <3

God morgon alla underbara läsare, jag och syrran ska gå göra våra naglar. Efter det ska ja direkt till jobbet så ja kommer inte hinna blogga. Idag så är det syrrans förlovning så kommer inte blogga så mycket. Bilder kommer senare på kvällen eller imorn.
Jag önskar er alla en underbar lördag pusss ♥

Goodnaight!

Har en lång dag framför mej imorn så jag ska gå ta och sova.



UUUFT :@

ÄR SÅ IRRITERAD UUUFT SKRIVER SENARE PÅ KVÄLLEN.

Kommer aldrig åter....

I ett hastigt farväl med tårar som rinner
En underbar tid som bara försvinner
Munnen den ler men hjärtat den gråter
Nu har han gått och kommer aldrig åter...


Mitt köp idag.


Bikini, man kan även ta bort axel banden.
Bikini trosan.
Bikini trosan bakifrån.
Linne/klänning

Sitter och ruttnar -.-

Som sagt så sitter jag och ruttnar. Har varit i skärholmen me nille. Köpte bikini och ett linne hitta inget som ja ville ha. Får ta och åka till stan nästa vecka. Kan ladda upp bild på det som jag köpte. Idag så vet jag inte vad jag ska göra. Får se till senare. Aja ja ska dra nu. Bilderna kommer i nästa inlägg.
Puss&Kram från mej till er alla ♥

God Natt <3

Kommer inte skriva något mer för dagen så för er som ska sova godnatt och sov gott ♥

Tja tja alla.

Heej jag vet att jag har inte skrivit på 5 dagar det är för att jag har haft så mycket att gör. Ja kan skriva kort vad jag har gjort dom här dagarna.
Söndag: Så var jag i gröna lund med syrran.
Måndag: Kommer inte ihåg.
Tisdag: Va i södertälje me syrran hon skulle hämta gummi till sin tandställning, sen så träffa vi en kompis han fråga om vi ville ha skjuts me bilen men vi tog bussen sen möte jag rola i fittja och där var han oxå. Han. ba varför kom ni inte för ja ba ääh bussen kom ändå. Sen så spela dom fotboll och ja ramla och blödde i foten men det va inte så farligt men ja hade ont hela dagen efter för den svullnade upp.
Onsdag: Va i södertälje me rola, åkte till ronna centrum för hon skulle kolla om hennes klänning va klar. Vi missade bussen så vi promenera från ronna till stationen i 35 minuter. Sen åkte vi direkt till brunna (konstgräset) där alla va. Sen såg vi ibbe, frågade han om han kunde skjutsa mej me sin moppe halva vägen så snäll som han e så gjorde han det oxå. Sen på vägen så såg ja nille me sin hund va me henne en stund sen tagga ja hem.
Torsdag: Skolan, hem, noppa ögonbrynen hos märta, direk till jobbet efter.
Imorn så läggar jag upp bilder från grönan ♥

Tja tja alla.

Heejj alla underbara läsare, idag så ska jag till grönan med syrran och barncancerfonden. Så ja kommer inte blogga tills jag är tbx. Bilder kommer även då. Nu så håller jag på att fixa mej och när jag är klar så ska ja till syrran hon är i bredäng och därifrån åker vi tillsammans och möter dom andra utanför entrén. Kommer va där till 8 för då stänger grönan. Efter det så vet jag inte vad vi ska göra. Får se till senar. Vi hörs senare.
Puss&Kram från mej till er alla

Min nya bh

Min nya bh ↑

Samma som den vita fast i röd.


Tyvär så hitta ja inte en bild då bh:on är svart

Bh

Glömde säga att det finns storlekarna A-kupa till J-kupa.

Tjena bloggen.

Igår så orkade ja inte skriva va för trött och idag är ja oxå det men ja måste verkligen skriva.
Idag så har ja o steffi jobbat hos syrran eller rättare sagt vi hållde på att lära oss. Hon har en egen bh affär så det e inte så lätt att lära sig allt på en gång. Själv så fick jag två bh från henne kan kanske ladda upp en bild på dom. Och nej det e inte sånt som finns i h&m eller någon annanstans utan dom här är dyra märken som t.ex MarieJo, After Eden, Change, Prima Donna, Fantasie och även många fler. Själv så rekommenderar jag att gå dit om man vill ha en bra och skön bh. Finns i flera storlekar och färger. Dom har en bra servic där så den som vill ha hjälp eller något annat så är det bara att fråga ♥. Jag ska gå sova nu ska till gröna lund imorn med soso och barncancerfonden. Bilder kommer när ja e tbx.
Puss&Kram från mej till er alla

Ut och promenera

Ska ut och promera nu med syrran jag skriver mer när jag är tbx. Har mycket att säga eller rättare sagt skriva. Så vi hörs lite senare.

Puss&Kram från mej till er alla ♥


                        

Behöver!!




Tja tja alla.

Tja alla underbara blogg läsare jag kom hem för ungefär 20 minuter sen från jobbet. Så det är därför jag inte har skrivit nåt, som jag sa igår så skulle egentligen ha prov idag på matte men det blev inte ska ha den imorn istället. Vill bara säga en sak ibland så bli ja så irriterad på muslimer, idag när ja va i jobbet så va det en kvinna som sa på arabiska kolla hennes kläder hon har börjat ta på sig sommarkläder. Hon trodde säkert att ja inte fatta men vilket ja gjorde det. Kolla snett på henne liksom hallå det e 23 grader ute vill du att ja ska gå me byxa, tröja, halsduk, vanttar, mössa för att täcka hela min kropp liksom fuck off. Ja har inget emot muslimer för ja har själv kompisar som e det. Any way så ska ja gå plugga nu till min matte prov och jag lovar att skriva innan jag sover.
Puss&Kram från mej till er alla ♥

Svar

Anonym om Svar till Sandra:
varför lägger du aldrig bilder då kommer folk börja kommentera?:)=)

Vad vill du/ni att jag ska lägga upp bilder på?

Lilla flickan som bara ville säga jag älskar dej till sin mamma

En liten flicka springer runt sin mamma och säger; -Mamma,gissa vad, gissa vad! Mamman blir lätt irriterad och säger; -Nej,jag orkar inte gissa,gå in på ditt rum. Det blir tyst en stund och flickan säger; - okej. Hon går in på sitt rum, men kommer ut en timma senare och säger; -Mamma, gissa vad, gissa vad! Mamman blir mer irriterad och säger; -Nej, jag vill inte gissa.Gå ut och lek. - visst säger flickan med besviken röst. Hon går ut och leker på gatan.Hon hoppar hopprep och hennes mörka, svarta glänsande hår leker i vinden. Men flickan varken hör eller ser bilen som kommer körande. Hon blir påkörd med bara ett brak. Mamman kommer ut och får se sin lilla flicka full av blod. Flickan ser på sin mamma med blod rinnande från munnen och gråt i sin själ och säger; - Mamma, gissa vad, gissa vad! Mamman ser på henne med tårar i ögonen och säger; -Nej , jag kan inte gissa vad det är? Flickan tar sitt sista andetag och säger; -Jag älskar dig, mamma!

Flickan & Fågeln...

Flickan & Fågeln

Fågeln sa till flickan: Jag kan dansa för dig! 

Flickan ryckte av fågeln benen o sa: Dansa då! 

Fågeln tittade olyckligt på flickan o sa: Jag kan inte dansa för dig, men jag kan flyga för dig. 

Rasande slet flickan av vingarna av fågeln o sa: Flyg då!!! 

Blödande såg fågeln på flickan och sa: Inte flyga, men jag kan sjunga för dig! 

Ännu mer förbittrad sparkade flickan in fågeln i väggen och skrek: Sjung då!!! 

Döende såg den på flickan och viskade: Inte sjunga, men jag kan dö för dig...

Tja tja alla.

Heej alla blogg läsare hoppas att ni har haft en underbar dag för det har inte ja eller jo. Igår så titta ja på vad för väder det skulle va idag o det ståg att det skulle regna så ja tog på mej byxa o t-shirt på mej idag me min goose jacka. Och när man f*cking ta på sig så som mej så blir det sol och man döör i mina kläder. Iaf kom hem för ungefär två timmar sen käka sen har ja inte gjort nåt, ja måste iaf plugga för ja har matte prov imorn och ja måste klara den. Så ja kommer blogga lite senare oxå. Så vi hörs senar.
Puss&Kram från mej till er alla ♥

Svar till Sandra

sandra om Bort me bloggen:
jooooo du måste ha kvar den!! :D

Har ändrat mej ja ska ha kvar den, ja ville ta bort den för ja har så många besökare men ingen sätter nån kommentar eller fråga o det blir bara tråkigt för mej. Men men ska iaf ha kvar den och det är ju bra :). Om du har frågor så är det bara att ställa. Ni andra kan oxå fråga.

Puss&Kram från mej till er alla ♥

Tja tja bloggen

Hejj bloggen ja vet att ja e så dålig på uppdatering men ja försöker gör allt för att blogga mer.
I alla fulla fall som birgitta min svenska lärare säger. Så ska  ja berätta till er vad ja gjorde igår och idag.

Igår så hade jag ingen skola så ja o nille gick för att sola solarium i norsborg, ja sola i 12 minuter efter som ja inte hann innan ett annars hade det varit 24 minuter som ja alltid brukar men men är man seg som nilgun så går det till så. Any way vi sola klar sen gick vi för att kolla om mina nyklar va hos min morbror men ingen va hemma så vi rulla mot tunnelbanan för att åka hem. Ja kom hem ingen va hemma, ja ringde min mprsa för att kolla vart hon är då var hon i norsborg så ja fick åka tbx -.- . NU MÅSTE NI LÄSA HAHAH. När tåget kom till hallunda så skynda ja mej ner tills ja såg den "gröna hallen" då tänkte ja shiit omg cp ja e i hallunda inte i norsborg hahhaha. Så ja fick vänta 8 minuter tills tåget kom. Sen gick ja till mamma hon satt me sina vänner så ja satt me dom i mer än en halv timme sen gick ja till min morbror ja hittar inte dom där heller =( buuhh. Men ja vet att dom är där fan. Any way va där en stund sen gick ja till mamma för att ta hennes hem nyckel. Sen rulla ja mot rola för vi skulle ut sen ropa hon natalie sen åkte vi till fittja för att hämta vp. Såg nina hon va uttråkad så hon va me mej o vi hade skit kult alla tillsammans. Vi satte oss vid hus ja rola nina natalie martin. Vi satt där sen gick natalie och sen martin. Då var det bara ja o rola o nina kvar vi snacka om allt möjligt. Sen plocka ja ihop allt på en minut. Ja menar verkligen asså det tog mej typ två minuter och allt va borta. Rola ba streees hahhaha. Lovee you ♥. Vi rulla mot mej för att lämna min väska sen åkte vi till hallunda/borg vi va där typ en halvtimme sen rulla ja o nina mot tåget. Sen kom ja hem o det va min måndag. Älskar er tjejer

Idag: Så gick vi tjejerna i klassen och andra klassen i månkulturella huset i fittja. Vi ritade nakna killar haha. Efter det så gick ja hem för ja mådde inte bra. Klockan 4-5 så gick ja till jobbet fast ja hade ont i halsen. Jobbade fram till 9 sen börja ja ta in allt. Juste ville säga att iag när jag satt i tunnelbanan kom en mamma till mej som pratar engelska oh fråga mej vart ja hade köpt mina hängsel shorts ifrån och då sa ja till henne att ja köpte dom förra året i hm och att dom inte finns kvar längre. Ja fick även en söt komplingaman av en kund när ja ståg utanför affären där typ 5 6 killar ståg då sa han: Kolla va vacker och söt hon är, man tackar så klar =). Och nu ligger ja i min säng ska gå sova nu men först så ska ja dricka vatten för ja är så töörstig. Ja lovar att skriva imorn.

MASSA PUSSAR FRÅN MEJ


Tjeenare :P haha

Tja tja bloggen, igår så han ja aldrig skriva innan jag sov för ja va så trött. Idag så har ja inte varit hemma så har inte kunnat blogga. Ska försöka blogga från mobilen när ja e ute. Idag så träffa jag rola i centrum möte martin sen rulla vi mot planen där vi gjorde vp. Satt där i mer än två timmar. Vi satt o snacka om allt. Sen jag vi lämnade rola i cenrum där hennes syrra hämta henne. Martin gick hem och jag tog tåget. Träffa raffa o paulina i tåget. Raffa käka nötter sen det fastna i hennes hals hon ba slå sen ja döda hennes rygg hahah asså ja drev. Ja gick av norsborg för ja skulle till min morbror. Va där till kvällen sen så kom vi hem. Ja kolla på min serie o sen somna ja i soffan skulle egentligen gå sova men satt ist vid datan. O nu sitter jag här har skiit tråkigt tror ja ska gå sova snart.

Puss&Kram så länge ♥

Tbx till bloggen igen =)

Heejj allihoppa, ja vet att jag inte har skrivit på ett tag. Har bara inte haft tid med att blogga. Men nu har ja det :) och det e ju bra. Ja ska berätta vad jag har gjort idag och igår.
Igår: Så möte jag rola vid skolan sen rulla vi upp mot centrum hon hade tid hos frisör hon skulle göra sina ögonbryn, på tala om ögonbryn så måste jag boka tid ja oxå. Any way så efter vi va klara gick vi till planen där va lolo o martin dom höll på att fixa lolos bil. Så vi typ titta på haha. Sen när dom va klara så åkte vi till Okq8 (stavning?) för att tvätta fälgarna. Sen när vi va klara me det så åkte vi tbx till centrum, rola skulle hem så ja vänta me henne tills hennes buss skulle komma sen rulla ja hemåt. Ja va hemma till lite efter 18 sen messa lolo för att kolla om dom skulle spela fotboll i brunna så ja messa han för att han skulle hämta mej. Han kom me martin sen åkte vi till brunna va där i mer än två timmar sen kom syrran och vi åkte till deras kusin fast jag o martin vänta i bilen. Fick lite körlektioner av martin men typ allt gick in i ena örat och ut från andra :P hahah. Fattade iaf lite, iaf sen när dom kom tbx så skjutsade lolo hem mej o syrran. Vi kom hem och satt med systrarna ute och rökte vattenpipa. Hade det mysigt fram till kl 12. Vi satt och pratade om läskiga saker och berättelser. Sedan hörde anneli något där ute och blev rädd så hon sprang in. Hon förstörde typ allt så vi satte oss inne och fortsatte vårt "mys". Och så va min dag.


Idag: Vakna vid 11 tiden skulle egentligen till skärholmen me soso men ja orkade inte så hon åkte me jotta ist. Vid 13 tiden så gick ja till bilen för att städa den lite tvättade fälgarna så dom rena. Senare vid 2-3 tiden satt jag i balkongen me steffi och anneli i balkongen o sola och gjorde vp. Det va så skönt väder asså ja fick lite färg på magen och benen, tummen upp för det :). Va satt i mer än två timmar i balkongen. i skulle egentligen grilla men det blev ändrade planer ska grilla imorn ist. Senare när ingen va hemma bara ja o soso så försökte vi fixa mopen, fick hjälp från grennens dotters mans pappa :P haha. Till slut så starta mopen o vi körde ner till ängen sen slockna den o vi fick me den hela vägen hem, asså har bara lust att explodera den. Den e så irriterande. Anyway vad mer har jag gjort idag. Ja o syrran hade så tråkigt så vid nio tiden åkte vi till bredäng. Och nu är man hemma o uttråkad, tror jag ska ner och kolla på film nu ska skriva mer innan jag sover.
Så puss och kram så länge

Svar -

Anonym om Bort me bloggen:
varfööööööööööööööööööööör

Svar: Jo för jag har inte tid med den, har flera besökare om dagen min ingen sätter någon kommentar =/

Bort me bloggen

Tror inte längre jag ska ha kvar min blogg =(

RSS 2.0