Dagens Kväll Ord.

Tick. Hoppas ni vet vad jag menar. Kan ge er en ledtråd. Kor gillar gräs * (*= en person) oxå gillar gräs. Nu borde ni veta vem jag menar.

Data salen.

Sitter i data salen. Det e inte så måga här. Slutar snart så jag ska direkt hem. Är så hungrig sen ska jag sova mej en stund o när jag vaknar ska jag fixa mej. Idag kommer min kusin från Örebro med sina 4 barn, min morbror hans fru och deras 2 barn sen kommer min morbrors frus syster. Alla ska sova hemma hos oss. Det ska bli kult men endå inte. eller det e vad jag tycker. Det blir så många bara :O. Nu ska jag dra skriver när jag kommer hem
Puss så länge.

Onsdag.

Heejj, idag så gick skolan bra. Hade simning i fittja badet. Det va roligt, man skulle simma 10 varv men jag pallade inte så många idag så jag gjorde mindre. Vi va där till typ 4 tiden, den här klassen e helt knas då menar jag verkligen det. Det fans en med värsta fin mage. Jaa ni ni vill säkert veta vem men ni inte får inte. Jag låg på en "platta" sen någon putta mej så jag kom på den här killens huvud, fett skämmit (A). Nu ska jag gå äta e hungrig skriver lite senare kanske.
Puss så länge.

Tisdag.

Tjenare. Idag hade jag läkar tid sedan kom jag hem för att äta och vila en stund men somnade ist i 2 timmar så jag skippade skolan idag. När jag vakna så fråga Natta (Storasyrran) om jag ville med till Liljeholmen. Självklart ville jag det. Dom har byggt som en "skärholmen". Så jag gick upp och fixa mej sen åkte vi. Jag hitta en söt kjol som jag gilla och gissa vad jag :P haha. Jag köpte den. Sen hitta jag en halvduk som jag bara måste bara ha. Och sen svart naglag. Kan ladda upp bilder imorgon. Är för trött idag. Ska gå ligga i sängen sen får jag se om jag somnar så somnar jag annars så vet jag inte vad jag ska göra.
Puss så länge.

Svar -

Anonym om DU VET VEM DU E.



Det gör ont när jag läste ditt blogg inlägg nu.. ända den dagen jag fick veta du är sjuk, har det gjort ont hos mig för dig. du förtjänar inte det. du är en ängel. du förtjänar inte att bli sjuk. men jag hoppas och ber för dig att du kommer bli frisk och kunna må bra.. skäms aldrig för hur du ser ut gumman. gå med stolthet. visa gud och världen vilken stark människa du är. ge aldrig upp! älskar dej. din kusin




SVAR:    Vilken kusin har skrivit det här ??


Ska snart sova.

Ska gå sova snart ska bara skriva lite vad jag har gjort igår och idag. Igår så tittade jag med syrran på Paranormal Activity. Man blir så jävla rädd att det inte sant. Om ni älskar skräck så ska ni kolla på den annars gör inte det. För man kommer aldrig vilja sova efter det man såg. Jag blev så rädd att senare när filmen va slut så sov jag brevid syrran (a). Idag så vakna jag vid  11 tiden. Låg kvar en stund i sängen sen gick jag ner för att käka frukost. Väntade på att mamma skulle komma hem för jag o systrana skulle åka till heron Media Markt. Vi skulle köpa en plattång. Anyway innan vi åkte till heron så körde syrran mej till skärholmen för jag skulle köpa vit ögon penna till Valentina <3. Sen gick vi till WILLYS. Köpte lite grejer. Syrran skulle göra tacos paj. Så hon behövde lite "ingredienser". Ni fatta säkert vad jag menar. Jag var sugen på räkor så jag köpte. Vi kom hem då börja vi direkt göra maten för vi va så hungriga. vi gjorde Tacos Paj. Det blev så himla gott. Vi käkade sen åkte vi till min kusin. Va där några timmar sen kom vi hem. Och nu sitter jag här. Har inte gjort något speciellt sen jag kom hem. Nu måste jag gå lägga mej vi hörs imorn.
Puss så länge


Du vet vem du e.

Vad har jag gjort dej så du e så, men nu vet jag vilken typ du ee. Det verkar inte som du har vetat att jag e sjuk, du bråkar alltid med mej du ser inget positivt med mej, vissa dagar jag har varitr hemma flera dagar för att jag hatar hur jag ser ut. Jag tar på mej peruken för att kunna täcka mitt öga. Vet du egentligen hur jag mår det tror jag inte iaf. Hoppas du inser vad du har ställt till det.

Är trött.

Ligger i min säng och är så trött men vill endå inte sova. Idag och igår gick jag inte till skolan. Kände mig för trött. Idag så åkte jag innan klockan tre till skolan för att hämta lite böcker. Sedan kom jag hem vänta på att syrran skulle fixa sig egentligen skulle vi ta bilder till att göra id-kort. Anyway åkte vid halv fyra till norsborg för att hämta Jakob (Lilla kusin). Så tog med han till stan. Om ni undrar hur gammal han e så e han 5 år. Men han ser och förstår mer än en 5 åring. Han blev så glad när vi va i stan. Haha syrran du vet vad jag menar med det. Vi gick runt en stund sen gick vi in till Ica Nära för att köpa lite nötter. Japansk mix eller vad dom nu heter. Sen ville Jakob ha en bulle så självklart så köpte jag en. Syrrans jobb e ungefär 5 meter ifrån så vi vänta på henne tills hon sluta vi gick runt en stund. Sen åkte vi till bredäng och hämta en barn film till lilla jakob. SCOOBY-DOO! ( Pirater i Sikte! ).Nu ska jag gå lägga mej e lite trött. Ska soova ut men inte nu väntar på sms först. God natt och sov gott.


Är hungrig (A)

Heejj, sitter i syrrans rum på mattan . Ska gå ner och käka sen börjar mammas pojkar på kanal 4. Varje torsdag klockan 20.00. Hade som sagt tandläkare och det gick bra. Dom tog bort tandsten. Från och med nu ska jag bara äta sött och sånt på fredag o lördag. Mååste asså det inte bra med mycke socker. Ska gå nu skriver mer sen.
Puss så länge.

Borstar tänderna

heej, sitter och borstar tänderna framför datan. Har inte gått till skolan idag oxå. Mår inte så bra. Idag har jag tid hos tandläkaren i huddinge. Så jag skriver mer när jag kommer tbx.
Puss så länge


Ska snart sova.

Som sagt, ska sova. Inte sova helt. Ska sms:a lite innan sen om jag somnar så somnar jag.
Är det inte någon som tycker att Blondinbella liknar lite Christina Applegate. Som är med i våra värsta år. Jag gör det i iaf. Ska gå lägga mej.
Puss vi hörs imorgon.

Sjuk.

Idag gick jag inte till skolan. Var hemma hela dagen. Hade ont i ryggen magen huvudet. Så jag stanna hemma. Har inte gjort så mycke. Ska gå ner och kolla på Stockholm Arlanda sen Efterlyst.
Puss så länge.

SANNINGEN


om
du är smart -
så är du tönt.
om du inte ser ut som alla andra - så är du en nolla.
om du gillar svart - så är du emo.
om du har dina egna tankar -
så är du bitch.
om du är populär bland killarna - så är du en hora.
om du inte säger "hej" - är du oförskämd.
om du har samma kläder som nån annan - är du wannabe.

Mys Pys =)

Sitter i min säng. Syrran väntar på mej. Ska gå fortsätta göra massage. Eller vet ni faktiskt så pallar jag inte göra till henne. Hon har varit dum. Har tänt ljus guud vad mysigt. Orkar inte skriva något. Vet inte varför men känner inte för det. Juste Som sagt så gör jag göra yoga varje dag. Är det någon som har provat spikmatta?
Puss så länge.

Ska sova.

Ska sova nu. Har tittat på Da Vinci Koden med syrran. Blev ganska trött av den. Idag var jag inte i skolan. Hade tid i St: Eriks Ögon Sjukhus. Mitt öga blir bättre för varje dag. Har tid imorgon i Astrid Lindgrens Sjukhus. Jag skriver imorgon bitti innan jag åker. Juste jag har börjat göra Yoga hemma. Gjorde det idag och det kändes så sköt. Anyway jag har inte orkat blogga dom här dagarna ska försöka skärpa mej. Ska gå sova nu.
Godnatt och Sov Gott.


Är i Eskilstuna ( stavning)

Sitter i kusins rum. Tittade på en film som heter 2012. I en och en halv timme. Fast det va inte den. Vilken otuuur. Systrarna och kusinerna sitter o ringer till några. HAHA. Ska dra hem idag =( fhan. Vill inte men syrran ska jobba imorgon. Jag skriver när jag kommer hem.
Puss så länge.

Ska snart till min kusin.

Ska snart till Eskelstuna (stavning) till min kusin. Ska ta på mej, sminkar mej sen ska vi dra. Ska bara vara där till kvällen i think sen åker vi hem. Skriver kanske när vi e där vi får se.
Puss så länge.

                             

I´m Sorry

Faan jag höll på att skriva ett inlägge. Allt bara försvan. Asså ooohh *arg*. Orkar inte skriva om allt. Skriver lite vad jag gjorde igår.

Fredag: Efter skolan promenerade jag o nilgun till hallunda för att ta tåget hem. Träffa rola vid matnäran. Har inte sett henne på 3 månader. Vi ståg o parta o så. Rulla sen mot t-banan. Var hem, käkade. Syrran fråga om vi skulle dra till skärholmen. Om ni frågar varför så kan jag svara på den frågan. För jag ska göra id kort. Vi åkte till skäris (skärholmen) men maskinen som man drar bilder funkar inte -.- typiskt. Jag o syrran hade fixaat oss i onödan. Åkte sen till bredäng och hämta film. The Proposal och DaVinci Koden. Tittade bara på The Proposa. Bäääästa asså.
Jag tipsar alla att titta på den. Ska gå ner och äta frukost. Broshan och Philip har kommit. Så sitter vi alla och äter tsm.




Sean Banan i en bondgård haha.


Vad med och tävla om fina priser.

Var inne på Fokis.se hemida och kollade lite då läste jag att man kan vara med och tävla om smycken och väskor från Mihi.se . Jag är själv och tävlar och jag vill verkligen ha en väska som jag hitta på hemsidan. Så här gör ni för att vara med och tävla precis som jag. 



Tävlingsregler:

Välj ut och önska något från Mihi.se (Du kan välja upp till 2 produkter)
Berätta i din blogg att du medverkar i en tävling på Fokis.se.

Länka till fokis och till Mihi.se

Ni som inte har en blogg kan istället anmäla sig till deras nyhetsbrev.

Kommentera i Fokis blogg. Ge henne eran e-postadress!
Hon utser vinnare på Onsdag!
Lycka till alla ♥




På väg ut.

Innan jag drar ska jag skriva vad jag gjorde igår. 

Fredag
: Hållde på ock käka så ringde Lolo (syrrans kille) och fråga om jag ville hänga med till Heron City. Jag ba okej. Han hämta mej från parkeringen. Vi gick runt lite sen ville Marin, Lolo och hans bror spela biljard. Så jag och Anneli titta på haha. Grattis igen på körkortet Lolo (L) =). Han kör bra ska jag säga *hihi*. Anyway när vi va på väg hem så stanna han i centrum vi satt lite i bilen sen drog vi hem. Asså det spöö regna. Måste dra nu ska gå fixa mej sen ska jag dra till min kusin.
Puss så länge.

Neej :( buhh

Neeejj det kan inte vara sant. Dom har tagit bort tasty haous från city terminalen. Buhh vartfööör =(. Den finns en i kista men jag orkar inte hela tiden åka dit när jag vill ha. Det e närmare här i stan. Meeen asså =(. Kommer börja gråta.


                                          


Syrrans jobb.

Sitter just nu i syrrans jobb. Hon jobbar i City Terminalen. Jag får sitta vid en data. Måste kan inte annars *hihi* Asså gud ser inte folk att jag e liten. Dom kommer fram till mej och säger: Kan du hjälpa mej med en bokning o lalala. HAHHA. Iaf skolan va lung men vi hade skridskor o jag ville inte åka =( men jag måste för att tomas ( idrotts lärare) ska se att jag e aktiv :P haha. Anyway syrran slutar 18 tiden så vi ska dra och käka någonstans vet inte var än. Jag bloggar mer när jag kommer hem.
Puss så länge.

På väg till skolan.

Sitter sängen och väntar på syrran medans hon plattar håret. Ska åka tillsammans, hon ska till botkyrka hallen och jag till skolan. Jag tror jag kommer logga in skolan o skriver eller så får ni vänta tills jag kommer hem.
Puss så länge.

Skärp dej Emeliie.

Nu måste jag verkligen gå sova. Jag gäspar för fullt nu. 



Konstiga djur :S


Fågel med hund ansikte.


Groda med krokodil ansikte.


Igelkott med snigel kropp.


Fågel med räv ansikte.


Apa med hund ansikte.


Papegoja med säl ansikte.


Bil gjord av lera.

Den här bilen är gjord av lera. Den e fin tycker jag, fast det skulle inte vara trevligt om man kör den på sommaren för då när man kommer ut från den så är man helt brun. Ni förstår nog säker vad jag mena.



Klicka på bilder så ser du bättre.


Bilderna från 1/11- 09



SÅ GÅR DET TILL OM MAN ÄR MED MIG EN HÖST DAG DÅ DET FINNS MASSA LÖV UTE. HAHHAH



Aa regristerings (Stavning) nr har jag ändrat. Föresten så passar den bra med bilden =).


Ska sova snart.

Det är dags för mej att sova. Ska vakna runt 7 tiden imorn. Jag kanske skriver innan jag går till skolan så vi får se. Juste har hittat en konstig men endå cool bild på nätet som är gjord av lera. Ska ladda upp den nu. Sen ska jag gå sova. God natt och sov gott till er alla som ska sova.
Puss.

Fixat till min blogg.

Heejj, som ni ser så har jag fixat min blogg. Är faktist stolt över mig själv för det här är första gången jag fixar den och jag lyckades. Jag har oxå fixat till betuls blogg lite. Hon sa vad jag skulle göra och så gjorde jag den. Men idag så ville hon att jg skulle fixa till en sak men orkar inte idag kan göra det imorn. Idag så va jag i huddinge sjukhus. Hade tid hos en läkare så jag åkte me min mamma o lilla Lucas. Kom hem pappa hade sjukanmält mej i skolan så jag skippade idah *hihi*. Kan ta igen det imorn. Anyway sitter här har skit tråkigt ska gå ner o kolla va systrarna gör. Skriver ett inlägge innan jag sover. Jag bjuder oxå på bilder som jag hade förrut lovat och jag glömde (a).
Puss så länge.


1/11- 09 & 2/11- 09

Heejj, idag har jag varit i sjukhuset och fått medicin. Kom hem o sov var för trött för att gå till skolan. Så jag sov som sagt. När jag vakna så gick jag raka vägen till köket :P hahah min mage kurrar så ni förstår nog vad jag gjorde där. Gick upp till mitt rum och nu sitter jag här och har tråkigt.


Söndag:  Tog en promenad med Betul och hennes lilla syster. Vi promenera runt i fittja ungefär en kvart. Sen gick vi till en park och satte oss. Vi börja prata om gamla minnen. Haha shiit va gamla minnen vi pratar om. Minnen som inte jag kommer glömma iaf.


Hade tänkt fixa lite min blogg idag. Och ska ladda upp bilder från igår.
Puss så länge.


RSS 2.0